De super zondag gokkasten bonus

super zondag bonusDe zondag is vandaag weer aangebroken, een rustige dag waarbij je lekker uit kunt slapen, van sport kunt genieten of lekker op gokkasten spelen kunt.

Op een dag als vandaag kun je heerlijk genieten van online fruitautomaten en je hoeft er geeneens de deur voor uit.

Mocht je vandaag van plan zijn om voor geld op gokkasten te gaan gokken dan kan het verstandig zijn om bij één van de slotpartners gokkast merken te gaan spelen.

Op elke storting dat je doet van tenminste twintig euro ontvang je namelijk een bonus van 25% tot maximaal 50 euro. Het gaat om de volgende gokkast merken:

  • VIP Powerlounge
  • Classic Jackpot
  • PowerJackpot
  • Nedbet

Speel vandaag dus op één van deze gokkast merken om in aanmerking te komen voor de super zondag bonus. Je ontvangt dus een bonus op iedere storting van tenminste 20 euro dus het bonusbedrag kan flink oplopen.

Slotpartners fruitmachines

Onder de fruitmachines van slotpartners kun je de beste fruitautomaten vinden.

Of het nu gaat om klassiekers uit de speelhal, snackbar of het café of juist om nieuwe moderne fruitmachines in HD kwaliteit, bij de gokkast merken van slotpartners vind je voor elke type speler wel een bijpassende gokkast.

Het mooiste is dat je de fruitmachines ook allemaal gratis kun uitproberen voordat je voor geld gaat gokken.

Een voordeel is het aantal bonusdagen bij deze fruitautomaten lijn want op dinsdag is het dolle dinsdag met een leuke bonus, op donderdag is het thunder thursday en op zondag is er dus de super zondag bonus.

Let er wel even bij op dat de bonusdagen niet gelden voor het merk frutis4real.

Ben je benieuwd geworden naar de fruitmachines van slotpartners? Speel vandaag bij classic jackpot, powerjackpot, vip powerlounge en nedbet en pak de bonus mee.

Top