De nieuwe gokkasten van september 2013

De maand september is alweer bijna ten einde en het leek ons leuk om even na te gaan welke nieuwe gokkasten er in september zijn bij gekomen. We hebben in elk geval de afgelopen weken een aantal nieuwe spellen op de site bij geplaatst.

Zo is er een nieuwe gokkast te spelen bij Fruits4real, een nieuwe gokkast bij Eurocazino en een gloednieuwe videoslot bij Unibet.

Het nieuwe spel van Fruits4real betreft de gokkast Gold Lines, een schitterende speelautomaat dat je in HD kwaliteit kunt spelen.

Sowieso is het de moeite waard om de fruitautomaten van Fruits4Real eens te spelen want dit gokkasten merk heeft momenteel de beste online speelautomaten.

Bij Eurocazino is de nieuwe fruitmachine Extra Joker Gelanceerd, echt een topper van Eurocazino want op deze fruitmachine kun je winnende combinaties behalen zonder dat de symbolen aan de rollen aansluiten.

Een nieuwe manier van gokken op gokkasten. Bij Eurocazino kun je daadwerkelijk op ruim honderd fruitmachines spelen en je kunt zelfs de Random Runner app downloaden en deze speelautomaat op de iPhone of iPad spelen.

Tot slot is er een gloednieuwe videoslot uitgebracht door Net Entertainment, een spel dat je geheel gratis kunt spelen bij unibet.

Het South Park videoslot is voorzien van twee unieke bonusrondes met Cartman en Kenny in de hoofdrol en de free spins kun je verdienen met de free spins rondes van Stan en Kyle.

Al met al het moment om jouw favoriete satirische animatieserie te spelen maar dan als videoslot.

Top