De gokkast Gold Lines

Gold Lines is een van de nieuwste fruitautomaten dat je kunt spelen bij het gokkasten merk Fruits4Real.

Uniek aan alle fruits4real speelautomaten is dat deze spellen in HD kwaliteit beschikbaar zijn zodat je van zowel haarscherpe beelden als een kraakhelder geluid kunt genieten.

De Gold Lines is van origine een speelautomaat uit de gokhal waar menig speler vroeger ook in de snackbar of het café op heeft gespeeld. Slotpartners had al een Gold Lines variant beschikbaar dat je kunt spelen bij Nedbet.

Nu heeft fruits4real de Gold Lines dus compleet vernieuwd uitgebracht waardoor het spelen op deze gokkast het net lijkt alsof je zelf in de speelhal staat. Natuurlijk kun je de gokkast gold lines ook via onze website gratis spelen.

Heb je nooit eerder bij Fruits4Real gespeeld en wil je voor echt geld gokken bij dit gokkasten merk? Pak dan de welkomstbonus mee, een bedrag van maximaal 100 euro bovenop de eerste storting dat je doet.

Gold Lines gokkast spelen

Gold Lines heet zowel een beneden spel als top spel en standaard speel je dit spel in het basisspel met 1 credit per beurt.

Met de 'Kies spel' knop kun je het gewenste spel direct selecteren waardoor je in feite gelijk aan het top spel kunt beginnen. Bij het top spel kun je spelen met een inzet van 4, 8 of zelfs 16 speelkredieten per beurt.

Zodra je met het maximaal aantal credits speelt zijn er zestien winstlijnen actief en vergroot je jouw kansen op winst aanzienlijk. Gewonnen punten kun je opsparen op één van de tien winbanken die er zijn.

Door de fantastische grafische beelden en een super geluid is het echt de moeite waard om alle gokkasten bij fruits4real eens uit te testen.

Geniet vandaag nog van online gokkasten waarbij het lijkt alsof je zelf achter de gokkast staat! Pak als nieuwe speler de Fruits4Real welkomstbonus mee.

Top