Crazy Chameleons

Bij de video slot Crazy Chameleons kun je met vrolijke symbolen, drie rijen, vijf rollen en vijf winstlijnen spelen. Je kunt hier beginnen met 25 eurocent en dat kan oplopen tot vijf euro per winstlijn.

Je kunt zelf de hoogte gaan veranderen van de credits. Je kunt ook zelf de winstlijnen gaan bepalen. Je kunt met deze slot met een spin ongeveer 5000 credits verdienen (maximaal).

Crazy Chameleons wild symbool

Het wave symbool telt bij Crazy Chameleons als een wild symbool, deze vervangt zo alle andere symbolen en dit kan leiden tot de winnende combinatie.

Het is leuk om deze Crazy Chameleons eens te gaan proberen, je kunt dan zelf gaan ontdekken hoeveel je hier mee kunt winnen. Het grote voordeel van deze slot Crazy Chameleons is dat je kunt starten met een klein bedrag, 25 eurocent.

Je kunt dus ook aangeven dat je bijvoorbeeld voor 1 euro wilt gaan spelen, maar dat is alleen als je weet dat je een kans maakt om te winnen.

Het wordt aangeraden om de eerste paar keer met kleine bedragen te starten, dan kun je ontdekken hoe de spelmogelijkheden van Crazy Chameleons zijn, je kunt dan vanzelf een hoger bedrag in gaan zetten en als je dan wint kun je ook meer geld gaan winnen.

Het geld dat je dan gaat winnen met Crazy Chameleons kun je weer in andere rondes in gaan zetten.

Kom er daarom nu zelf achter wat het maximale bedrag is dat je in kunt zetten bij Crazy Chameleons, weet jij al of dat is wat je wilt gaan doen?

Ontdek nu de mogelijkheden die jij met Crazy Chameleons hebt, begin langzaam en dus met een klein bedrag en ga daarna starten met een hoger bedrag, wie weet heb je dan nog meer geluk. Ontdek het nu zelf met de video slot Crazy Chameleons.

Je kunt er nu direct achter gaan komen, stort een klein bedrag en het spel kan beginnen!

Top