super lucky reelsVandaag hebben we een leuke ouderwetse gokkast in de aanbieding, online te spelen welteverstaan en gekoppeld aan een jackpot.

Er zijn vijf rollen met vijf winlijnen alleen worden de vierde en vijfde rol pas actief bij een inzet vanaf 10 of 15 credits.

De Super Jackpot is alleen te winnen bij een maximale inzet dus als je voor de Super Jackpot wilt gaan moet je hier rekening mee houden.

Het is vesrtandig om met alle rollen te spelen want behalve kans op de jackpot activeren de vierde en vijfde rol ook nog eens een directe winrol (vierde rol) en een vermenigvuldiging rol (vijfde rol).

Deze gokkast spelen

Het spelen van de Super Lucky Reels is eenvoudig. Behalve de muntwaarde kun je ook de lijninzet instellen maar standaard speel je altijd met vijf lijnen. Je kunt met een minimale inzet van 1 eurocent tot maximaal 75 euro per ronde spelen.

Zodra je de lijninzet verhoogt tot tien tot vijftien credits wordt de vierde rol actief dat tot maximaal 1000 extra credits kan opleveren bij een winnende combinatie, de vijfde rol wordt actief bij een inzet van vijftien credits waarbij een vermenigvuldiger tot maximaal 10x actief wordt.

super lucky re-spinsDe vijfde rol bevat ook het respins symbool waarmee je tot vijf extra draaibeurten kunt winnen.

De respins kunnen retriggered worden wat nog meer gratis beurten oplevert. Dan rest er nog de progressieve jackpot dat wordt gedeeld met het spel Absolute Super Reels dat hier binnenkort ook te spelen is. 

De jackpot stand kan dus snel oplopen en die is te winnen bij een combinatie van drie super lucky reels symbolen (alleen bij een maximale inzet actief).

1007 keer gespeeld
Top