Route 777

Route 777 is een klassieke speelautomaat van Elk Studio's met 17 manieren om te winnen en een bijzonder leuke bonusronde. Het thema van dit slot betreft een fictieve Amerikaanse snelweg gebaseerd op de welbekende route 66. Stap op je Harley en reis de snelweg af op zoek naar winnende combinaties.

Dankzij de free spins en re-spins kun je onderweg leuke extraatjes verdienen. Geld inzetten kan met Route 777 vanaf €0.20 tot maximaal €100 per beurt. Zoals bij alle Elk Studio's slots kun je ook hier een inzet strategie selecteren geschikt voor zowel basis spelers als high rollers.

Je kunt met route 777 tot maximaal 400.000 munten winnen! Het uitbetalingspercentage is met 96,3% vrij goed.

Extra Functies bij Route 777

Er zijn twee bijzondere functies waar je op moet letten tijdens het spelen. Dat zijn de Overtake Re-Spins die worden geactiveerd zodra je twee identieke symbolen op de eerste twee rollen krijgt en dan ontvang je vijf inhaal re-spins.

Tijdens deze re-spins schuiven de eerste twee rollen een rol naar beneden zodat de kans op een winnende combinatie veel groter is dan bij reguliere re-spins.

777 bonus rondeDe volgende bijzondere functie betreft het bonusspel dat standaard bestaat uit 5 re-spins.

Als er tijdens de re-spins twee skull symbolen voorkomen ontvang je nogmaals 5 tot 15 re-spins maar echt leuk wordt het met 3 skull symbolen want dan gaat de Fortune Wheel van start.

De Fortune Wheel kan een enorm geldbedrag opleveren want dit rad blijft draaien totdat er drie identieke zeven symbolen verschijnen of als je een beetje pech hebt het stopbord voorkomt. De hoogste zeven combinatie op dit rad betreft 100.000 munten!

Wat vinden wij van de Route 777 Gokkast?

Elk Studio's heeft met Route 777 weer een originele ouderwetse fruitkast in een modern jasje gepropt en dat is goed geslaagd.

De spanning stijgt zodra je met de overtake re-spins te maken krijgt of de bijzondere bonusronde weet te behalen.

Kortom geven wij deze gokkast een 9 uit 10 punten!

Wil je trouwens meer te weten komen over alle gokkast termen? Lees dan onze online gokkasten FAQ!

Speel Route 777 met een bonus

Als je een gokje voor geld wilt wagen op de Route 777 gokkast maak dan een account aan bij het door ons aanbevolen online casino en profiteer van de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Kort Samengevat

  • Software: Elk Studio's
  • Type spel: Klassieke Gokkast
  • RTP: 96,3%
  • Variantie: Medium
  • Winlijnen: 17
  • Min inzet: € 0,20
  • Max inzet: € 100
  • Max pay: 400.000 munten
  • Features: Free spins bonus met Fortune Wheel, Overtake Re-spins
Beoordeel dit item
(12 stemmen)