Mystery Joker 6000

mysteery joker 6000De Mystery Joker 6000 is een klassieke fruitmachine van Play 'N Go met een supermeter, re-spins en een mystery rad.

Play 'N Go heeft de laatste maanden een leuke reeks aan speelautomaten uitgebracht zoals het video slot Hugo 2 en de klassieke gokkast 5 Times Magic.

De Mystery Joker kan gespeeld worden met een inzet van €0.10 tot maximaal €100 per draai. Het spel is onderverdeeld in een hoofdspel en een spel waarbij je punten gebruikt van de supermeter zodat je meer kans op een winnende combinatie maakt.

Spelen met punten van de supermeter zorgt er wel voor dat je met een dubbele inzet speelt.

MysterJoker 6000 gokkast speluitleg

Standaard heeft de Mystery Joker 6000 vijf actieve lijnen en het spel bestaat zoals bij de meeste klassiekers uit drie rollen en drie rijen.

De kans op winst vergroten kan door punten over te zetten naar de Super Meter nadat je een winnende combinatie hebt behaald.

Het overzetten van punten gaat eenvoudig want de knop waarmee je rondes afspeelt wordt er een met een pijl naar boven, zet je liever geen punten over naar de supermeter dan kun je de blauwe collect knop klikken (de afbeelding van een hand).

Mystery Joker 6000 Gokkast Bonus Rad en respins

De Mystery Joker symbolen kunnen voor re-spins of een draai aan het Mystery rad zorgen.

Met twee mystery jokers tijdens het basisspel ontvang je een re-spin en weet je er drie te draaien dan krijg je een draai aan het rad. Speel je punten van de super Meter dan krijg je bij twee jokers een draai aan het rad en met drie jokers 6000x de lijnwinst uitgekeerd.

Het aantal keer dat je aan het rad mag draaien is ook afhankelijk of je het basisspel of supermeter spel speelt. Tijdens het basisspel leveren drie jokers langs een winstlijn een draaibeurt op en bij het supermeter spel levert twee jokers een enkele draaibeurt op terwijl dat met drie jokers drie is.

De nummers op het rad zijn vermenigvuldigers en je kunt tot maximaal 6000x de lijnwinst winnen.

Speel Mystery Joker 6000 met een bonus

Als je een gokje voor geld wilt wagen op de Mystery Joker 6000 gokkast maak dan een account aan bij het door ons aanbevolen online casino en profiteer van de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Kort Samengevat

  • Software: Play 'N Go
  • Type spel: Fruitautomaat
  • RTP: Vanaf 94.96% tot 100%
  • Variantie: Hoog
  • Winlijnen: 5
  • Min inzet: € 0,15
  • Max inzet: € 100
  • Features: Rad van Fortuin bonusspel
Beoordeel dit item
(8 stemmen)