De Jackpot Ultra is een leuke classic slotmachine gekoppeld aan een progressieve jackpot dat voor tientallen duizenden euro's winst kan zorgen.

De hoogte van de te winnen jackpot wordt mede door de hoogte van jouw inzet bepaald. Je kunt de Jackpot Ultra gokautomaat spelen met een inzet vanaf 2 eurocent per draai aan de rollen tot maximaal 1 euro per draaibeurt.

Behalve de muntwaarde kun je via de Bet knop ook nog de hoeveelheid credits instellen waarmee je wilt spelen.  Zowel het onderspel als bovenspel zijn voorzien van drie rollen met vijf te activeren lijnen.

Met het toegevoegde kop of munt spel kun je jouw winsten nog eens extra verdubbelen.

Je kunt leker gratis genieten van deze classic slotmachine of maak een account aan bij BetChan casino en waag een gokje voor echte geldbedragen.

Bij het onderspel kunnen winnende combinaties zowel horizontaal als diagonaal voorkomen en bij een winst van 20 credits of meer kun je het topspel spelen.

Hier wordt het spannend want al bij 20 credits is er een nudge actief en stek dat dat de ene nudge betreft dat je nodig hebt om de jackpot te winnen? De Jackpot kun je winnen door drie jokers op een actieve winlijn te krijgen.

Top