Classic Jackpot

Classic Jackpot is een gokkasten merk met fruitmachines waar je vast weleens op hebt gespeeld in de kroeg on bij de snackbar. Speel op traditionele Hollandse klassieke gokkasten met de classic jackpot fruitmachines. Gebruik gratis credits om deze fruitautomaten uit te proberen want je krijgt per keer 200 credits toegevoegd om gratis mee te spelen.

Speeltegoed kopen kan met iDEAL of per telefoon en dan kun je voor echte winsten gaan spelen. Nieuwe spelers krijgen een welkomstbonus van 100% tot maximaal 100 euro zodra zij bij Classic Jackpot voor het eerst geld storten. Benut de welkomstbonus optimaal zodat je het gehele bonusbedrag in ontvangst kunt nemen. Met toppers als de Lotus en Classic Special kun je bij dit fruitautomaten merk ontzettend veel plezier beleven.

Classic Jackpot is momenteel niet beschikbaar voor spelers uit Nederland.

Enkele classic jackpot slots

  • The Game is één van de gokkasten uit de collectie van Classic jackpot. Je kunt deze gratis gokkasten dus gratis spelen of verhoog de spanning en waag een gokje met echt geld. De online gokkasten van Classic Jackpot staan bekend om de gigantische geldbedragen die ermee te winnen zijn en zo kun je ook met The Game leuke geldbedragen winnen, vooral als je eenmaal in het bovenspel bent belandt. Zoals je misschien kunt zien is de gehele interface van de Classic Jackpot gokkasten onlangs vernieuwd waarmee het spelen op deze gokautomaten je zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt.

  • De fruitautomaat Turbo Play is één van die fruitmachines waar spelers op willen blijven spelen. Met de fruitautomaat Turbo Play kun je zelfstandig kiezen met welke inzet jij wilt spelen. Met de 'choose game' knop kun je een inzet van 1 tot maximaal 16 credits per spin spelen en speel je eenmaal met een maximale inzet dan liegen de prijzen die je kunt winnen er niet om. Standaard wordt het spel gestart met het basisspel maar je kunt op elk gewenst moment het vervolgspel spelen met een inzet van 4 tot maximaal 16 credits per beurt.

    De klassieke gokkasten van classic Jackpot zijn oude vertrouwde klassieke gokkasten de je vroeger wellicht in de snackbar tegenkwam. De online varianten van deze speelautomaten lijken sprekend op de echte gokautomaten en het grote voordeel is dat jij thuis vanuit een vertrouwde omgeving kunt spelen.

  • Bij Classic Jackpot kunnen spelers gratis genieten van gokkasten maar besluit je vervolgens om met echte geldbedragen te spelen dan is de kans groot dat je een prijs pakt want de speelautomaten van classic jackpot staan bekend om een goede uitbetaling, zo ook de gokkast Reel Cash. De reel cash gokkast heeft een onderspel en topspel met drie rollen. bij het onderspel is er één winlijn actief en bij het topspel zijn er drie lijnen actief. De reel cash symbolen kunnen worden opgespaard totdat de meter vol is en je een msyterie prijs ontvangt van tussen de 4 en 200 credits. Met het heads of tails spel kun je winsten proberen te verdubbelen maar het kan ook verstandig zijn om de huidige winst te behouden en het topspel te gaan spelen. bij het topspel heb je drie inzetmogelijkheden zodra je bij het onderspel voldoende credits hebt opgebouwd. Speel het topspel met een inzet van 4, 8 of maximaal 16 credits per draaibeurt. Bij een inzet van 16 credits speel je met drie actieve lijnen en vergroot je jouw kansen op winst aanzienlijk.
  • Mistral is één van de gokkasten die u kunt spelen bij Classic Jackpot en heeft een basisspel en spannend bovenspel. Wanneer u een prijs wint tijdens het basisspel kunt u met de 'Gamble' optie gewonnen prijzen verdubbelen. Tevens maakt u kans op een mysterie prijs, een prijs van 4 tot maximaal 200 punten. Speciaal zijn de mistral symbolen dat je tijdens het basisspel kunt opsparen. Tevens kunnen de mistrals als vermenigvuldiger tellen. De symbolen bij het bovenspel bestaan uit munten en briefgeld. Plaats een maximale inzet van 16 credits om met drie actieve lijnen te spelen. Het vraagteken symbool levert bij het bovenspel een mysterieprijs op. Met het kop of munt spel kun je ook nog gewonnen credits verdubbelen waarbij je 50% kans maakt op winst of verlies.
  • Flash is een flitsende gokkast dat uit de Classic Jackpot collectie afkomstig is. Deze fruitautomaat bevat zowel eeen basisspel als bovenspel en heeft extra features zoals het kop of munt spel. Drie goudbaar symbolen leveren tijdens het basisspel 100 punten op en tijdens het bovenspel maar liefst 200 punten. Zoals je kunt zien is de flash gokkast helaas niet meer te spelen maar je kunt hier wel genieten van de nieuwe power fruit fruitmachine.

    Zoals bij alle gokkasten op deze website kunt u ook op de fruitmachine power fruit gratis spelen maar mocht je als nieuwe speler voor geld willen spelen dan biedt classic jackpot jouw nog eens honderd procent tot maximaal honderd euro aan bonus.