Viking Age is een topper onder de 3D slots van Betsoft. Dit spel staat volledig in het teken van de Noorse vikingen waarbij er leuke bonusprijzen te behalen zijn. Speel Viking Age gratis of maak snel een account aan bij Mr Green en pak de welkomstbonus mee.

Viking Age is een bijzondere slot want drie viking helm symbolen activeren de rune stenen waarbij Amma een van de rune steen symbolen moet selecteren.

Met vijf rollen, drie rijen en dertig lijnen lijkt Viking Age een reguliere videoslot maar het spel wordt pas echt spannend zodra de runestone feature wordt geactiveerd. 

Drie of meer symbolen van Amma op actieve lijnen leveren gratis spins met een vermenigvuldiger op. Voor meer features kun je snel verder lezen want Viking Age heeft echt alles wat je van een moderne videoslot kunt verwachten.

Viking age bonusronde

Drie symbolen van twee Vikingen die handje drukken zorgen ervoor dat de bonusronde wordt gestart. Tijdens dit bonusspel ga jij het tegen een van de Vikingen opnemen met een potje handje drukken. Win je de ronde dan wordt je rijkelijk beloont. Wij vinden vooral het rune stenen spel en deze bonusronde de leukste spelelementen van viking age. Om meer te ontdekken kun je dit spel geheel gratis uitproberen.

Top