the best witch slotBij dit betoverend mooi spel is het aan jouw om te beslissen wie er met de titel 'The Best Witch' vandoor mag gaan en daarbij ontvang je nog een beloning ook.

Zodra je dit iSoftBet slot gaat spelen kun je het ultieme gevecht tussen twee heksen aanschouwen.

Voordat de strijd van start gaat kun je een rode of blauwe heks selecteren die je reis zal begeleiden en de strijd met de andere heks voor je aan zal gaan en tijdens bonusrondes extra kaarten kan opleveren.

Het spel betreft een vijftien lijn tellende video slot met een wild, scatter en bonus symbool.

De wild vervangt alle andere symbolen behalve de scatter en bonus en de winst met de wild wordt standaard vermenigvuldigd met de lijninzet.

Twee of meer scatters zorgen ervoor dat het gevecht tussen de twee heksen van start gaat. De kleur die je voordat het spel van start gaat hebt gekozen speelt hier een belangrijke rol.

De winnende heks transformeert de scatters naar een sticky-wild en ieder wildsymbool blijft een willekeurig aantal spins staan.

Dan rest nog de bonusronde dat bij 3 of meer bonussymbolen van start gaat. Hier is het de bedoeling om tarotkaarten te trekken waarmee je prijzen zult winnen en kaarten met dezelfde kleur verhogen de winst. Je krijgt vijf keuzes en elke gekozen kaart kan extra keuzes activeren.

Top