Super Lady Luck

(4 stemmen)

De volgende iSoftBet video slot dat wij toevoegen is de Super Lady Luck 3D slot met niet één maar twee progressieve jackpots! Dit spel is ontzettend mooi ontworpen en vanwege 243 verschillende manieren om te winnen en dat gekoppeld aan twee verschillende jackpots maakt het een 3D gokkast om zeker een keer te proberen.

Het uitklappende wildsymbool kan ervoor zorgen dat je extra winnende combinaties kunt draaien en mocht het bonussymbool vlakbij het wildsymbool vallen dan kun je het Black Cat Wheel bonusspel spelen waarbij je de Black Cat jackpot kunt winnen. Via het scattersymbool kun je gratis speelrondes verdienen afhankelijk van de hoeveelheid scatters dat je draait.

Tijdens de gratis speelrondes kan het voorkomen dat Super Lady Luck tevoorschijn komt waarbij de speciale Ring feature wordt geactiveerd. Tijdens de Ring feature kunnen symbolen op de rollen 1 tot en met 3 gekopieerd worden.

De spelinterface is ook uniek doordat je vijf inzet keuzes krijgt. De muntwaarde kun je wel instellen vanaf 1 eurocent tot 10 eurocent per ronde, vervolgens kun je met vijf inzetstaffels spelen. Met prachtige beelden en realistische 3D elementen behoort Super Lady Luck echt tot een van de mooiste 3D gokkasten.

Top