De gangster van de slotmachines is er weer en hoe! De naam The Slotfather herken je vast wel en nu is er een vervolg van deze spannende 3D gokkast. Dit keer is het een gokkast met vijf rollen, drie rijen en 243 manieren om te winnen. Betsoft heeft alles uit de kast gehaald om haar spelers een nog betere versie van dit gangster slot te leveren en dat is goed gelukt. Er zijn veel extra functies ingebakken zoals free spins, een gangster bonus en een ganster feature. Winnende combinaties worden van links naar rechts berekend en de meeste munten die je kunt winnen tijdens het basisspel is een winnende combinatie met 5 symbolen van de slotfather.

The Slotfather 2 extra functies

Er zijn een aantal belangrijke extra opties die we hier bespreken en laten we eerst beginnen met het wild symbool dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatter (het vrachtwagen symbool). Het wild symbool komt tijdens het basisspel alleen voor op de rollen 2 en 4 maar tijdens de free spins modus kun je een wild krijgen op de rollen 2, 3, 4 en 5.

Met drie of meer scatters ontvang je free spins en dat zijn er minimaal 8 tot maximaal 20. Zodra de free spins ronde voorbij is ontvang je ook nog een extra geldbedrag in de vorm van een big boss bonus

De bonus features

De gangster bonus maakt de Slotfather 2 extra spannend want drie gangster symbolen in het zicht maakt de ganster feature actief en heb je er twee dan zorgt dit voor een re-spin waarbij de twee gangster symbolen blijven staan. Bereik je uiteindelijk de gangster feature dan krijg je jouw deel van de buit toegewezen. Je dient een keuze te maken uit verschillende enveloppen totdat je het envelop met collect prize in handen hebt.

274 keer gespeeld
Share this article
Top