Pinocchio

(0 stemmen)

Het heeft even geduurd maar eindelijk heeft Betsoft weer een nieuwe 3D slot op de markt gebracht. Deze 3D videoslot is gebaseerd op het het verhaal van de Italiaanse schrijver Carlo Collodi, Pinocchio. Betsoft heeft met dit spel alles uit de kast gehaald waardoor het aan spannende features niet ontbreekt. De Pinocchio videoslot heeft vijf rollen, drie rijen en vijftien lijnen dat je kunt activeren. Tijdens het spelen zie je aan de linkerkant Gepetto die af en toe jongleert en aan de rechterkant Pinocchio die op een tafeltje zit. Het ziet er allemaal prachtig uit en door de toegevoegde features kun je flinke geldbedragen winnen. Om voor geld te spelen adviseren wijj je om even bij VideoSlots Casino te gaan kijken of speel Pinocchio lekker gratis via BesteGokkasten.com.

De features bij Pinocchio

Zowel links als rechtsboven zijn er meters die op kunnen lopen. De meter aan de linkerkant is de 'To Stage' meter en als deze wordt gevuld kan Pinocchio optreden. De meter aan de rechterkant is de 'To Class' meter en als deze meter wordt gevuld moet Pinocchio naar school. Tevens kun je 'Real Boy' of 'Wooden Boy' symbolen verzamelen waarmee de real mode kan worden geactiveerd. De 'Fairy Awesome re-spins' kunnen worden gratis re-spins zorgen.

Er is nog een double up mini spel dat je kunt spelen, een soort kop of munt spel waarmee je winsten kunt proberen te verdubbelen. Bij een maximale inzet kun je Pinocchio spelen met 75 euro per speelronde.

Top