No Mercy is een nieuw 3D slot ontwikkeld door Sheriff Gaming en dit slot kunt u bij het Vera&John Casino spelen.

Video slot No Mercy speelt zich af in de tijd van Al Capone, de tijd dat de drooglegging plaatsvond en de onderwereld drank en sigaretten verhandelden.

Tijdens de drooglegging rond 1928 waren er droogleggingsagenten die alle alcohol moesten vernietigen in een poging alcohol in het geheel te verbannen.

In deze tijd hadden gangsters zoals Al Capone en Bugsy het volledig voor het zeggen want zij hadden al het drank in handen. Het video slot No Mercy is een spannend 3d slot dat veel weg heeft van de film The Untouchables.

Spelbeschrijving

Dit 3D slot is voorzien van 20 winstlijnen, de agent als telt als joker en vervangt alle andere symbolen als dit dot een winnende combinatie kan leiden. Naast de joker is er ook een Click Me bonus spel.

Het symbool met geldbiljetten start het Click Me spel waarna u vervolgens kunt kiezen uit de zichtbare Click Me symbolen.

De bonus ronde van No Mercy is geweldig want jij stapt in de schoenen van één van de twee gangsters en dan kun je vervolgens in een stad zeven af te persen doelen kiezen. Je mag evenveel doelen afpersen als dat je bonussymbolen had ontvangen.

Dit 3D slot krijgt van bestegokkasten.com een vette 10 en is geweldig om te spelen

Helaas zijn alle Sheriff Gaming spellen niet meer te spelen, probeer anders één van de spellen hieronder.

Top