Neon Reels

(2 stemmen)

De nieuwe iSoftBet 3D gokkast Neon Reels behoort gelijk tot een van de beste 3D slots die er te spelen is.

Wat dit spel anders maakt zijn niet alleen de fantastische animaties maar meer het feit dat dit spel gebaseerd is op de traditionele fruitautomaten.

Het theoretische uitkeringspercentage is slechts 95,4%.

Hoe werkt Neon Reels?

Het zal je verwonderen hoe mooi Neon Reels wel niet is en het feit dat je tijdens het spelen een progressieve jackpot kunt winnen maakt dit spel alleen maar beter.

Deze fruitsymbolen zijn bij dit spel in neon kleuren verlicht waardoor je winnende combinaties gemakkelijk kunt herkennen.

Om het spelen nog spannender te maken heeft Neon Reels niet alleen scatter en een wildsymbool maar ook een jackpot symbool.

Maak kans op een Progressieve Jackpot

Om kans te maken op de progressieve jackpot is het wel nodig om met een maximale inzet te spelen maar dan maak je dus wel gelijk kans op een jackpot prijs t.w.v duizenden euro's. Hieronder zetten we even alle symbolen op de rij:

  • Hot Jackpot symbolen : 5 jackpot symbolen op een winlijn bij een maximale inzet levert de jackpot op
  • Diamant symbool: Met twee diamant symbolen kun je twee re-spins winnen waarbij andere spelelementen worden bevroren
  • Dobbelsteen symbool: De scatter is in de vorm van dobbelstenen en via dit symbool kun je dus gratis speelrondes winnen

De interface van iSoftBet's Neon Reels is eenvoudig te bedienen en met een lijninzet van 1 tot 10, 25 winlijnen en een muntwaarde van 1 eurocent tot maximaal 50 eurocent per lijn kun je gemakkelijk een inzet instellen dat pas bij jouw speelbudget. Voor liefhebbers van 3D slots is Neon Reels het spel om te spelen!

Dit spel is bovendien nu ook te spelen via een smartphone of tablet!

Top