Marioni Show is een magische 3D gokkast ontwikkeld door Playson met lekker veel extra functies zoals een wild, extra wild, scatters, een croupier, free spins en een bonus spel.

Dit spel heeft standaard 10 winregels en er kan ingezet worden vanaf €0.20 tot €100. De illusionist Marioni heeft alles in huis om jouw te kunnen verrassen.

Dit is een van de slots die het proberen waard is doordat het een variatie aan thema onderwerpen bevat maar in de basis gaat het om twee ridders die strijden om de wonderschone prinses.

Er zijn geen draaiende rollen want bij Marioni gaat het om luikjes die openslaan zodra je op de afspeel knop drukt. De croupier heeft een leuke vermenigvuldigings functie waardoor je bij een winnende combinatie bij het basisspel tot 4x de lijnwinst kunt innen.

Basis uitleg van Marioni Show

De wonderlijke show van Marioni gaat van start en om te beginnen bespreken we de symbolen die je op de rollen aantreft. Dat zijn afbeeldingen van een prinses, ridders, tovenaars, een paardmens,, een draak, A, K en Q, een joker als wild en een kasteel as scatter.

De croupier die je rechtsonder aantreft speelt een aanzienlijke rol want die deelt drie kaarten uit met een vermenigvuldiging zodra je een winnende combinatie draait.

De twee wilds vervangen niet alleen alle andere symbolen op de rollen maar voegen ook extra kaarten toe aan de croupier.

De scatter zorgt voor gratis spins en bij drie ontvangt je 10 spins. De extra joker telt alleen tijdens de free spins ronde, komt alleen op de eerste rol voor en kan 1 tot 3 extra spins opleveren.

Bonus Game Feature

Zodra de symbolen van de lichte en donkere ridder elkaar in het zicht hebben gaat het bonus spel van start. Voordat je de bonus gaat spelen moet je een ridder selecteren die je vertegenwoordigd, elke ridder heeft een unieke bonus;

  • De ridder van het licht geeft een 15x vermenigvuldiger zodat je 15x het bonusbedrag wint aan het einde van de bonusronde.
  • De donkere ridder keert 15 free spins uit

Je krijgt vier kaarten om de tegenstander te verslaan. Met elke kaart ga je dus de strijd aan met de tegenstander en elke keer dat je wint verplaatst jouw ridder 2 plaatsen naar voren dat je kunt zien op de balk onderaan.

Wint de tegenstander dan verschuift jouw ridder een plekje terug. De bonusronde eindigt zodra een speler geen levens meer heeft.

Playson heeft met Marioni Show een pracht van een slot geleverd De extra mogelijkheden maken het spelen op deze slot machine extra spannend dus een gokje voor geld wagen is de moeite waard.

Offline

Helaas is Marioni Show offline, speel anders Wizard Shop van Push Gaming
Top