Magoos Adventure

(5 stemmen)

Dr Magoo is altijd uit op avontuur en nu kunt u mee met Dr Magoo en laat uzelf meeslepen met de spanning en sensatie die het avontuur te bieden hebben.

Tijdens het avontuur gaat u samen met Dr Magoo mee naar een onbewoond eiland om op jacht naar een verborgen schat te gaan in het paradijs. 3D slot Dr Magoo is een parel van een 3D video slot vol met aktie en avontuur en u speelt het slot als ontdekkingsreiziger.

Voordat het spel gestart wordt krijgt u eerst een intro video te zien, laat u meeslepen in een wereld vol mysterie en avontuur. Dit slot zit bomvol met prachtige symbolen, geluiden en grafische aspecten waardoor u in een sfeer vol mysterie terecht komt.

Dr Magoo Spelverloop

Dr Magoo's Adventure is een 3D videoslot met vijf rollen, drie rijen en een twintigtal lijnen dat je kunt activeren.

zoals bij de meeste 3D slots van Sheriff Gaming kun je ook bij Dr Magoo's een lijninzet instellen. vijf Dr Magoo symbolen leveren direct een winst van 5000 credits op.

Het wild symbool is een uitklappende wild en komt alleen voor op de derde rol. Win tot maximaal 25 free spins met de scatter die voor een free spins bonus zorgt.

Dan kun je nog extra free spins winnen waarmee je nog meer winsten binnen kunt halen. De Magoo's behoorde in 2011 tot één van de meest gespeelde videoslots en nog steeds vinden slots spelers dit spel hartstikke leuk.

Top