3D Slot Jack's T-Rex

Jack's T-rex is een fantastisch nieuw 3D video slot dat wordt aangeboden door het Vera&John Casino.

Dit 3D video slot gaat over Jack die op een dag een kistje vindt met de opdruk "Top Secret", de inhoud van het kistje blijkt een kleine T-rex te zijn. Jack en de T-Rex raken bevriend en een jaar nadat Jack de T-Rex heeft gevonden staat de FBI aan de deur.

Jack en zijn T-Rex zijn ondertussen de beste vrienden geworden en de kleine T-Rex is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen T-Rex.

Helaas is de FBI nog op zoek naar het "Top Secret" kistje en natuurlijk naar de T-Rex. Help jij Jack's T-Rex om aan de FBI te ontsnappen?

Video Slot Opties

Deze nieuwe reeks van 3D Slots bevatten leuke spelelementen zoals een fantastisch bonus spel, een click me spel, een wild symbool en een scatter symbool.

Tevens kunt u zelfstandig bepalen met welk bedrag u speelt per winstlijn, het aantal winstlijnen waarmee u speelt en zelfs een inzetniveau per winstlijn bepalen. Dit slot bevat vijf rollen, drie rijen en twintig winstlijnen maar u kunt dus zelf instellen met hoeveel winstlijnen u wilt spelen.

Tijdens het bonus spel is het de bedoeling dat Jack zijn T-Rex weet te bevrijden want die is helaas inmiddels gevangen genomen. Probeer ook eens één van de andere 3d videoslots op deze site.

Offline

Helaas is het spel Jack's T-Rex niet meer te spelen. Je kunt anders het spel Dragons Myth proberen, een slot met draken.

Top