Gnome Wood

(7 stemmen)

De Gnome Wood 3D slot is een speelautomaat van Rabcat dat is uitgebracht onder het Quickfire platform van Microgaming.

Extra functies zoals bonus spins, wandelende wild symbolen en een free spins scatter kom je tegen tijdens het spelen van Gnome Wood. Inzetten kan vanaf €0.25 tot maximaal €50 per draai aan de rollen.

Het thema betreft een fantasierijk bos met symbolen van runenstenen, een ketel, wilde bloemen en een boek met spreuken.

Rabcat behoort tot een van de spelletjes van onze favoriete ontwikkelaar van 3D slots en veel van hun spelletjes zijn herkenbaar aan de runensteen waarmee je speelrondes afspeelt.

Hoe speel je Gnome Wood?

Gnome Wood heeft 5 rollen en 25 lijnen en is beschikbaar via een mobiel toestel of vaste PC. Er zijn een aantal bijzondere functies die we hieronder kort weergeven;

  • Wandering Wild: Dit betreft een wandelende wild symbool dat nimmer op de eerste rol kan voorkomen. Het is eigenlijk een soort wild symbool alleen ontvang je bonus spins waarbij de wandering wild na elke spin een plek naar links verplaatst.
  • Wandering Wild 2x: Hier geldt hetzelfde principe als bij de wandering wild alleen krijg je nu een vermenigvuldiger erbij.
  • Free spin Scatter: Drie of meer scatters leveren 10 free spins op en tijdens de draaibeurten kan er een wandering wild voorkomen.

Er is ook nog een gok spel waarbij je de winsten kunt verdubbelen, je klikt op een van de ketels om te ontdekken of je de winst hebt verdubbeld of de winst hebt verloren.

Top