Fruitoids is een video gokkast van Yggdrasil Gaming met een futuristisch thema en desondanks het geen 3D videoslot betreft waarbij je een 3D bril op moet zetten is dit toch een spel dat onder de 3D slots geplaatst kan worden. Het thema lijkt een beetje warrig maar het gaat dus omvleesetende planten afkomstig van planeten van een ander melkwegstelsel. Ergens doet het thema een beetje denken aan de tekenfilm 'Jayce and the Wheeled Warriors' want ook hier speelden allerlei kwaadaardige planten een hoofdrol. De interface van Fruitoids is zoals bij alle Yggdrasil spellen vrij uitgebreid waarbij je aan de linkerhand allerlei spelopties kunt instellen en het geluid aan of uit kunt zetten.

Fruitoids videoslot spelen

Fruitoids heeft drie rijen met vijf reels en je kunt tot maximaal 25 lijnen actief maken. Een minimale inzet van 32 eurocent per lijn is vereist zodra je voor geld gaat spelen en dat kan tot maximaal 2 euro per lijn worden ingesteld. Bij een maximale inzet speel je met vijftig euro per speelronde. De buitenaardse planten zorgen voor verschillende winnende combinaties en de hoogste prijs is te winnen met de paarse plant dat wel wat weg heeft uit de film Aliens.

Zodra je een winnende combinatie hebt met drie symbolen ontvang je een re-spin en als je dan een zelfde symbool krijgt aangrenzend aan de winnende combinatie dan ontvang je nog meer re-spins. De Multiplier is ook vrij bijzonder want dhet aantal vermenigvuldigingen is afhankelijk van hoeveel van dezelfde symbolen je over de gehele rol weet te krijgen. Wat dit spel bijzonder maakt is de eenvoud waarmee je kunt spelen, op het eerste oog lijkt het spel misschien ingewikkeld maar het is verbazingwekkend hoe eenvoudig het spel verloopt.

Top