French Cuisine

French Cuisine 3D Slot

French Cuisine is een video slot dat gaat over een luxe restaurant in het hartje van Parijs dat getergd wordt door een muizenplaag.

Nu is het aan jouw om te helpen met het uit de weg ruimen van deze vervelende muizen. De muizen proberen namelijk alle gerechten op te peuzelen en vooral tijdens het bonusspel moet jij gerechten zien te selecteren die niet door de muizen zijn aangetast.

Dit slot is voorzien van een auto start knop zodat u het spel automatisch kunt spelen en met één oog vanuit uw luie stoel de gokkast in de gaten houden.

Bonus ronde

Tijdens de bonus ronde krijgt u bij French Cuisine een menukaart voorgeschoteld, de bedoeling is dat u gerechten selecteert die niet zijn opgepeuzeld door de muizen bende.

Wanneer het u lukt om drie gerechten te selecteren, een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert die niet zijn aangetast door de muizen dan kunt u een aanzienlijk aantal credits winnen.

Helaas is het spel Mc Murphy's niet meer te spelen. Je kunt anders het spel Mamma Mia van Betsoft proberen, een slot met een Italiaanse Pizzeria.

Beoordeel dit item
(3 stemmen)