Fortune Pharao's

Diep in het hartje van de woestijn van het befaamde Egypte ligt een piramide gevuld met ongekende schatten. Je zult de hitte van de woestijn moeten trotseren en de piramide zien te vinden zodat je de waardevolle schatten kunt vinden.  Fortune of the Pharao's wordt gestart met een spannend filmpje dat u zeker even moet kijken.

Bij dit spel geldt de mummie als wild symbool dat elke ander symbool vervangt als dit tot een winnende combinatie leidt en de schorpioen als scatter symbool waarmee je gratis spins kunt verdienen.

Spelverloop Fortune of the Pharao's

Fortune of the Pharao's is een 3D gokkast waar u zowel gratis als met echt geld op kunt spelen. Het thema van deze 3D gokkast ligt in het hartje van Egypte en de hitte van de woestijn. Lukt het jouw om toegang tot de piramide te verschaffen en geweldige prijzen in de wacht te slepen? Fortune of the Pharao bevat 20 winlijnen, vijf rollen en drie rijen.

Wederom een 3D gokkast propvol met extra features zoals een WILD symbool, een uitklappend WILD, het CLICK ME spel, het CLICK me WILD spel, een bonusronde

Helaas is dit spel niet meer te spelen, wij adviseren je om anders het spel Pharao King van Betsoft te proberen.

Kort Samengevat

  • Software: Sheriff Gaming (EOL)
  • Type spel: Videoslot
Beoordeel dit item
(4 stemmen)