Easter Island is een prachtig nieuw video slot van Yggdrasil Gaming met vijf rollen en vanaf 27 tot en met 103 winregels . Inzetten kan vanaf €0.10 tot maximaal €200 per spin. Het thema betreft het tropische Paaseiland dat ook bekend staat als de grote rots. Qua extra functies valt er voldoende te beleven want behalve uitklappende wild symbolen zijn er ook gehele rollen die kunnen expanderen. Aan weerszijden van de rollen zie je geanimeerde moai (paasbeelden). Easter Island is een hartstikke leuk spel om tijdens pasen te spelen want bij Mr Green kun je met pasen gratis spins verdienen met dit slot.

Speluitleg en Extra functies

Standaard begin je dit spel met 27 lijnen maar je kunt extra symbolen verdienen waarmee het aantal winregels kan oplopen tot 103. Er zijn een aantal extra features zoals;

  • Symbol Swap: Na lijnwinst krijg je altijd een re-spin waarbij er symbolen worden omgewisseld met de symbolen waarmee je een winnende combinatie hebt gedraaid. Zo krijg je tijdens de re-spin meer kans om nogmaals lijnwinst te pakken.
  • Uitklappende Rollen:

415 keer gespeeld
Share this article
Top