Dragons MythDragons Myth is de nieuwste Rabcat Gaming 3D gokkast en wat voor een!

Rabcat Gaming laat zien hoe het moet want de 3D spelelementen van Dragons Myth zijn ongeëvenaard en niet vergelijkbaar met de spelelementen van andere 3D slots.

De speelknop doet een beetje aan het bekende kinderspel Simon Says denken alleen hebben de geactiveerde kleuren hier een speciale betekenis.

De hoofdrolspeelster lijkt een beetje op een vrouwelijke variant van Wickie de Viking en het mytische thema staat geheel in het teken van draken.

Dragons Myth is een 3D spel dat je alvast aan jouw lijstje met favoriete slots kunt toevoegen.

Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,6% met een gemiddelde variantie.

Spelverloop

Deze 3D gokautomaat heeft vijf rollen, drie rijen en je speelt standaard met twintig lijnen.

Het wildsymbool is het symbool van de vrouwelijke Wickie de Viking variant en vervangt alle symbolen behalve de Free spin, bonus en Shoot symbolen.

Als het je lukt om alle vier de draken te vangen dan gaat het Dragon Bounty spel van start. Zodra je een draak gevangen neemt zie je één van de kleuren op de spelknop actief worden.

Er is ook een scatter aanwezig datje kunt herkennen aan het symbool van een berg dat in vuur en vlam staat.

Drie scatters leveren 10 gratis spins op en tijdens de gratis spins kun je winnende combinaties draaien die ook heen en weer tellen.

Tevens wordt er tijdens de free spins een lock van het bonussymbool gehaald waarmee het bonusspel van start kan gaan. 

Free spins Bonus

Mocht het je lukken om de grot van de legendarische draak te bereiken in het spel dan win je direct drie extra free spins.

De shoot symbolen kunnen tijdens deze speelronde nog meer gratis spins activeren en een plaatsbare fixed wildsymbool. Winnende combinaties tellen ook hier heen en weer!

Top