Dr Jekyll and Mr Hyde is één van de nieuwe Betsoft 3D slots dat je kunt spelen bij het VideoSlots Casino. Dit video slot is gebaseerd op de gelijknamige speelfilm uit 1941 van Victor Flemming die het boek a
strange case of Dr Jekyll and Mr Hyde van Robert Louis stevenson uit 1881 verfilmde. Tijdens het spelen van dit prachtige Betsoft video slot krijg je zowel met de zachtaardige Dr Jekyll te maken als met de kwaadaardige Mr Hyde. De rode en blauwe brouwsels hebben bij dit spel een speciale betekenis want dit kan twee verschillende bonusrondes opleveren. De ene bonusronde betreft de 'Frenzy Bonus' waarbij je de gedaante van Mr Hyde aanneemt en de smalle straten van London onveilig maakt. Tijdens de tweede bonusronde is het de bedoeling dat je uit verschillende brouwsels een tegengif weet samen te stellen.

Vrees niet want zowel Dr Jekyll als Mr Hyde kunnen bij dit spel voor leuke winsten zorgen. Je kunt tot maximaal 30 lijnen selecteren met een muntinzet van twee eurocent to maximaal één euro en er zijn vijf inzet staffels. Ondanks dat dit 3D slot niet is voorzien van een spannende introductie video hebben wij dit spel toch onder het kopje 3D video slots geplaatst. Om optimaal te genieten van dit spel kun je het beste rechtsboven een nieuw venster openen.

Top