Ga terug in de tijd met het videoslot Curious Machine en verdien free spins. Curious Machine is een 3D slot gebaseerd op een merkwaardige tijdreis machine, een spel boordevol extra bonussen waarmee je winst kan pakken. Dit spel is voorzien van een wild symbool dat symbolen om kan toveren tot winnende combinaties. Naast het wild symbool kun je met The blast van the past dinosaurus symbolen terug de tijd in gaan om gratis spins te winnen. Als klap op de vuurpijl is er nog de Trval Through time bonus, een bonus feature waarmee je extra credits kunt verdienen. De vortex wild zorgt voor extra spanning en sensatie en kan je bovendien nog een leuk extraatje opleveren. speel The Curious Machine met een inleg van 2 eurocent tot maximaal 1 euro per lijn waarbij je ook het aantal munten per lijn kunt instellen.

Alle extraatjes kort samengevat

Als casino gokkast biedt dit spel toch behoorlijk wat extra features om te beginnen met de Vortex wild. Hiermee kun je een winnende combinatie compleet krijgen en mocht er tijdens het wild geen winnende combinatie hebben plaatsgevonden dan spinnen de symbolen rondom de Vortex en maak je alsnog kans op winst. Met de Reel Rewind kan je van de Curious Machine een tweede kans krijgen want als de Reel Rewind plaatsvindt dan wordt één van de rollen opnieuw gedraaid. Dan volgt er nog The Blast to the Past, hiermee kun je free spins verdienen waarbij een vermenigvuldiger wordt geactiveerd. Met de Double Up kun je proberen het gewonnen bedrag te verdubbelen.

Tot slot is er nog The Travel Through Time bonus, met drie van deze symbolen wordt het bonusspel geactiveerd en ga je samen met Miles en zijn robot companion tijdreizen.

Top