Video slot Castlemania is een 3D slot dat regelrecht uit de middeleeuwen lijkt te komen. Met symbolen als jokers, ridders en wapenschilden waan je jezelf in een echt kasteel. Het thema van dit slot gaat over een joker dat een gevecht aan moet gaan met een draak die al meerdere ridders heeft verslonden.

Lukt het Goofy de joker wel om deze draak te verslinden en kan hij het kasteel terugwinnen en de koning bevrijden?

Herleef de middeleeuwen met dit 3D video slot en probeer Goofy de joker te helpen om de draak te verslaan.

Nieuwe spelers ontvangen bovendien een welkomst bonus van het online casino van 100% tot 222,- euro, dus pak deze bonus mee als jij van plan bent Castle Mania te gaan spelen.

Grafische aspecten

Zodra je het spel start begint er een introductie video met het thema van dit verhaal, het is zeker de moeite waard om de introductie video te bekijken.

Tijdens het spelen op Castle Mania krijg je soms geweldige animaties te zien wanneer je een prijs wint of zodra het bonusspel wordt gestart. Het spelen op de 3D slots is net even een andere beleving als het spelen op de reguliere video slots doordat deze spellen er grafisch fantastisch uitzien en met name door de leuk bedachte bonusspellen.

Spelverloop

Zoals bij alle 3D slots kun je zelfstandig het aantal winlijnen bepalen waarmee je wilt gaan spelen, naast winlijnen kunt je ook het aantal credits per winlijn instellen en de hoogte van de credits instellen. Bovendien kun je gebruik maken van de auto speel functie waarbij de spins automatisch worden afgespeeld.

U kunt de prijstabel selecteren om de hoogte van prijzen in te zien.

Offline

Helaas is het spel Castle Mania niet meer te spelen. Je kunt anders het spel Forsaken Kingdom proberen, een spannend met King Arthur.

Top