Cash Camel is een iSoftBet slot met vijf rollen, twintig lijnen en leuke extra features.

Met het Cash Camel als scatter waarmee je free spins kunt verdienen en het Wild Wally symbool als wild waarmee je de catctus bonus kunt spelen staat dit spel garant voor veel speelplezier.

Het thema van Cash Camel lijkt op een tekenfilm en het verhaal speelt zich af in de grote Arabische woestijn. Tijdens het spelen speelt er mesmeriserende Arabische achtergrond muziek en als je liever zonder geluid speelt kun je het geluid via de opties rechtsboven in of uitschakelen.

Met de drie knoppen onderaan dit slot kun je de paytable inzien, draaibeurten afspelen of een gewenst aantal Auto Spins instellen.

Extra functies van de Cash Camel Slot

Er zijn drie extra functies beschikbaar waarvan twee geactiveerd worden danzkij het scatter en wild symbool. Alle functies kun je hieronder terugvinden;

  • Cash Camel Free Spins Scatter: Met drie of meer Cash Camel symbolen ontvang je free spins, dat zijn er bij 3=10 free spins, 4=20 free spins en 5=30 free spins. Mocht er tijdens de gratis draaibeurten nog een scatter vallen dan ontvang je nog eens extra gratis draaibeurten.
  • Wild Wally Cactus Bonus: Als het Wild Wally symbool tijdens het basisspel op de derde rol valt dan gaat de Catcus bonus van start. selecteer hier een van de Wild Wally vaten om 5, 7, 8 of 10 gratis spins te winnen. Wild Wally blijft staan tijdens deze draaibeurten en telt als wild.
  • Sticky Re-Spins: Deze kunnen voorkomen zodra je een winnende combinatie weet te draaien tijdens de cactus free spins.

Maximale Winst

Ontdek de verborgen schatten van de Arabische woestijn tijdens het spelen van Cash Camel en win tot maximaal 1,347 keer de lijninzet per draaibeurt.

De RTP van 95.96% is vrij laag en dit slot heeft een medium variantie.

Top