Aliens video slotLiefhebbers van videoslots en science fiction kunnen vanaf 24 april gaan genieten van de nieuwste videoslot Aliens gebaseerd op de science fiction horror film uit 1979. Aliens werd geregisseerd door Ridley Scott ook wel bekend van films als Blade Runner, Gladiator en de recente opvolger van Aliens, Prometheus. Net als in de film belooft dit videoslot veel spannende momenten.

Dit nieuwe Netent slot ziet er anders uit als dat we gewend zijn van de meeste Netent slots want tijdens het spel kun je zowel Aliens als andere monsters neerknallen. Bovendien is dit het eerste Netent spel met echte 3D beelden en waardoor Net Entertainment de prijs 'Innovator of the year award' gewonnen dat werd uitgegeven door de IGA ( International Gaming Awards ).

Spelers bij Polder Casino kunnen zowel vandaag als morgen genieten van een fantastische bonus actie om dit spectaculaire videoslot te lanceren. Pak vandaag vijf gratis spins mee en op 25 april zelfs tot 70 gratis spins op het Aliens videoslot. Natuurlijk kun je dit spel ook gratis spelen op bestegokkasten.com en wij hopen dat je veel plezier beleeft aan dit fantastische 3d videoslot.

Spelverloop Aliens

Het Aliens video slot heeft vijf rollen , drie rijen en er zijn vijftien lijnen dat je maximaal kunt activeren. Tevens kun je ook een inzetnivea selecteren van 1 tot maximaal 10 en via de 'Auto Play' knop kun je dit spel geheel automatisch spelen. Aliens wordt pas echt spannend zodra de bonusrondes worden geactiveerd. Er zijn drie niveaus die je kunt behalen, level 1 is 'The Search', level 2 'The Encounter' en level 3 'The Hive'.

Je begint eigenlijk direct al met level 1 'The Search' waarbij het doel is om zoveel mogelij kvermenigvuldigers te verzamelen zodat je level 2 kunt betreden. Tijdens het spelen zal het je opvallen dat er symbolen aan de 'Alien Activity Meter' worden toegevoegd of juist worden verwijderd. Lukt het jouw om negen symbolen op de Alien Activity meter te verzamelen dan begint de tweede ronde 'the Encounter'.

Tijdens level 2 is het de bedoeling om zoveel mogelijk Aliens neer te knallen, in feite kun je ook gewoon toekijken hoe jouw character los gaat op de Aliens. Als het je lukt om alle Aliens af te maken dan ga je door naar level 3.

Bij level 3 wordt het pas echt spannend want hier is het de bedoeling dat je de Aliens Koningin en zoveel mogelijk eieren kapot maakt.

Top