A Christmas Carol

(3 stemmen)

Betsoft heeft dit keer de kerstvertelling van Charles Dickens gebruikt om een sfeervolle kerst slot te creëren. Ebenezer Scrooge speelt uiteraard een hoofdrol bij Betsoft's nieuwe A Christmas Carol videoslot dat een uitzicht biedt op een winters tafereel. Net als bij het origineel verhaal spelen ook hier de drie geesten(geest van voorbij kerstmis, geest van huidige kerstmis en geest van toekomstige kerstmis) een belangrijke rol want hiermee kun free spins en een wild toegekend krijgen. A Christmas Carol heeft als basis vijf rollen, drie rijen en vijfentwintig lijnen. Niet onbekend van Betsoft slots is de Double Up functie, hiermee kun je proberen om jouw winst te verdubbelen via een kop of munt spel.

Free Spins en Wild

Dankzij de geest van voorbij kerstmis en toekomstige kerstmis kun je gratis spins winnen. Je hebt minimaal drie van dezelfde symbolen om de spins te verdienen en de staffel is als volgt:

  • 3 maal is 3 Spins
  • 4 maal is 6 Spins
  • 5 maal is 12 Spins

Elke gratis draaibeurt staat garant voor een winnende combinatie of een toegevoegde feature. De Wilds zijn te verdienen met de geest van toekomstige kerstmis symbolen en deze moet je niet verwarren met het kalkoen wild dat standaard alle andere symbolen vervangt. Alle geesten op de rollen worden omgetoverd tot wild waardoor de winsten enorm kunnen oplopen. Een spel om te spelen zo voor en rond de feestdagen maar ook tijdens de wintermaanden.

Top