3D Slot Shangri-La

Shangri-La is een fantastisch 3D video slot met een oosters teintje. De temple van Shangri-La is een verborgen tempel dat al eeuwenlang wordt gezocht door ontdekkingsreizigers en de lokale bevolking.

De tempel wordt beschermd door Master Fu, een krijger die nimmer is verslagen en de tempel nog steeds bewaakt. Lukt het jouw om langs Master Fu te glippen of krijg je zelfs toestemming van Master Fu om de tempel te betreden.

U kunt kosteloos spelen op dit fantastische 3D slot, dus probeer het zelf en ervaar deze oosterse parel van een 3D slot.

Extra Features

Shangri-La zit bomvol extra features zoals een Wild symbool dat uitklapt, het Click me bonusspel, het Wild click me bonusspel en het reguliere bonusspel dat wordt gestart zodra er drie bonussymbolen op een winlijn vallen.

Progressieve Jackpot

The Temple of Shangri-La is gekoppeld aan een progressieve jackpot dus u maakt met het spelen op dit slot kans op een wel hele grote prijs als de jackpot toevallig valt. Een progressieve jackpot is een jackpot dat constant wordt aangevuld door andere spelers die een gokje op deze gokkast wagen.

Helaas is het spel Shangri-La niet meer te spelen. Je kunt anders het spel Lara Croft: Temples and Tombs proberen, een spannend videoslot met Lara Croft.

Beoordeel dit item
(5 stemmen)