24 video slot

(3 stemmen)

24 another dayDit spel behoort tot een van de branded video slots van iSoftBet en als liefhebber van de spannende tv serie 24 met Jack Bauer in de hoofdrol zul je dit spel direct herkennen.

De eerste 24 tv serie werd in 2001 op televisie uitgezonden en liep door tot 2010. In 2014 is de serie opnieuw uitgebracht onder de naam 24: Live Another Day.

De spanning en sensatie dat je gewend bent van deze actie thriller zul je met het spelen van het video slot 24 ook meemaken. Profiteer van 243 verschillende manieren om te winnen en probeer de bonusronde te behalen met drie bonussymbolen.

Enkele kenmerken van iSoftBets's 24 zijn een spectaculaire bonusronde, free spins dankzij de wild reels, random wild en black wild en vijf verschillende inzetstaffels die je kunt selecteren.

De symbolen die een extra bonus kunnen genereren zijn gemakkelijk te herkennen en je kunt via de paytable alle winnende combinaties inzien maar ook alle spelregels nalezen.

De 24 bonusronde

Zodra je drie bonussymbolen op actieve lijnen krijgt gaat de bonusronde van start en is het geheel aan jouw om de bom onschadelijk te maken door de juiste draden los te knippen.

Zodra je een draadje los knipt gaat er wat van de tijd af. Je krijgt drie minuten de tijd om uit te zoeken welke draden je los wilt knippen en elk draadje zorgt weer voor een vermenigvuldiger. Je kunt bij dit gedeelte van het spel tot wel honderd maal de lijninzet winnen!

Free spins verdienen

Zodra je 24 speelt zal het je opvallen dat je via verschillende methodes free spins kunt winnen. Hieronder geven wij even beknopt weer welke symbolen voor extra winsten tijdens de gratis spins zorgen:

  • Wild Reel: Tijdens gratis spins kan er een vuurgevecht van start gaan waardoor een gehele rol tot wild reel wordt omgetoverd.
  • Random Wild: Via de Random Wild wordt er op drie random symbolen geschoten die een Wild worden.
  • Block of Wilds: Als er tijdens gratis spins een bom wordt gegooid dan kunnen er twee paar symbolen Wild worden.

Wil je dit spel graag voor geld spelen? Wij kunnen je het online casino van LuckyDays aanbevelen want hier kun je alle iSoftBet spellen spelen. Hieronder kun je via de link LuckyDays bezoeken!

Top